Detox Water Kookboek

Keihard detoxen met Detox Water

Het is dry januari. En wie dan toch de alcoholsuikers laat staan, kan nog meer op calorieën besparen. Namelijk met detox water. Je weet wel. Een kan water met wat groenten en fruit om er net even een smaakje aan te geven. Auteur Angele Ferreux-Maeght heeft er een wetenschap van gemaakt. En dat komt dan […]

Het is dry januari. En wie dan toch de alcoholsuikers laat staan, kan nog meer op calorieën besparen. Namelijk met detox water. Je weet wel. Een kan water met wat groenten en fruit om er net even een smaakje aan te geven. Auteur Angele Ferreux-Maeght heeft er een wetenschap van gemaakt.

Detox Water Kookboek

En dat komt dan weer naar voren in haar eigen hardcover kookboek. Daarin staan 70 recepten voor koude, of warme waterdrankjes en infusies. Drankjes die moeten bijdragen aan de gezondheid van lichaam en geest. Of op zijn minst er voor moeten zorgen dat water wat minder saai is. En ja, dit kookboek komt met adembenemend mooie fotografie.

Het kookboek ligt nu voor €17,95 in de winkel.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: