Joseph Joseph Froach Pods Gepocheerd Ei in Pan

Joseph Joseph laat je eitjes pocheren in de koekenpan

Een eitje pocheren, ik doe het nauwelijks… tenzij ik gaste heb. Dan is het een leuke manier om een mooie indruk achter te laten. Dat geklooi in kokend water met azijn. Meet het kan nu gemakkelijker. Joseph Joseph heeft namelijk een handige tool ontwikkeld om dit klusje te klaren. Namelijk de Froach Pods. Een siliconen […]

Een eitje pocheren, ik doe het nauwelijks… tenzij ik gaste heb. Dan is het een leuke manier om een mooie indruk achter te laten. Dat geklooi in kokend water met azijn. Meet het kan nu gemakkelijker.

Joseph Joseph heeft namelijk een handige tool ontwikkeld om dit klusje te klaren. Namelijk de Froach Pods. Een siliconen vorm die je in jouw koekenpan legt. Daar die je een klein beetje water in dat maak je af met het eitje zelf. De onderkant ziet er dan wel een beetje gebakken uit, de rest is gewoon gepocheerd. Doordat het water ook als anti-aanbak wordt gebruikt, bevat het eitje 95% minder vet dan een gewoon gebakken ei. Slim! Daarnaast kunnen de siliconen ringen gewoon in de vaatwasser en daarvan worden wij stiekem toch ook heel blij.

Joseph Joseph Froach Pods

De Joseph Joseph Froach Pods gaan per twee verkocht worden voor €15,95.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: