Joseph Joseph introduceert haar nieuwe Folio snijplankenset

Joseph Joseph komt met veel slimme keukengadgets, maar we kennen ze natuurlijk echt van hun snijplanken. Verschillende kleuren en altijd in een handige houder. Daar voegen ze nu de Folio aan toe. De Britse designers van Joseph Joseph komen nu met de Folio en Folio Steel. Die laatste is een Folio met rvs afwerking waar […]

Joseph Joseph komt met veel slimme keukengadgets, maar we kennen ze natuurlijk echt van hun snijplanken. Verschillende kleuren en altijd in een handige houder. Daar voegen ze nu de Folio aan toe.

De Britse designers van Joseph Joseph komen nu met de Folio en Folio Steel. Die laatste is een Folio met rvs afwerking waar vier grote snijplanken in zitten. Alle vier voorzien van een eigen kleurcode. De planken hebben aan beide kanten anti-slip voetjes.

De behuizing houdt de vier planken op een kleine afstand van elkaar om lucht te laten circuleren. Net niet droge planken kunnen dus aan de lucht drogen. Het rvs is voorzien van een coating waardoor vingerafdrukken niet opvallen.

De Joseph Joseph Folio series ligt vanaf €61,50 in de winkel.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: