IFA: Philips introduceert app-gestuurde blender

Philips heeft tijdens de IFA, de High Speed Connected Blender gepresenteerd. De Philips High Speed Connected Blender moet het nog gemakkelijker maken om gezond te leven. De lancering van de Philips High Speed Connected Blender is opvallend. Philips heeft nog maar net de vacuüm blender gepresenteerd die we nu aan het testen zijn. Op het […]

Philips heeft tijdens de IFA, de High Speed Connected Blender gepresenteerd. De Philips High Speed Connected Blender moet het nog gemakkelijker maken om gezond te leven.

De lancering van de Philips High Speed Connected Blender is opvallend. Philips heeft nog maar net de vacuüm blender gepresenteerd die we nu aan het testen zijn. Op het oog is het messensysteem overgenomen, maar laat Philips het vacuüm trekken in deze uitvoering weer schieten.

Met de Philips NitriU app bepaal je jouw gezonde voedingsdoelen. Daar kun je dan weer favoriete smoothie recepten op afstemmen. De app zal je bovendien coachen in het aannemen van een gezondere levensstijl. Het display van de blender houdt je op de hoogte van wat de blender aan het doen is en hoeveel calorieën er in jouw smoothie zitten.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: