HelloFresh - Harira

HelloFresh komt nu ook met soepen en brood

Het assortiment van maaltijdboxuitvinder Hello Fresh wordt wederom een stuk groter. Het gaat nu ook mogelijk worden om luxe soepen en ambachtelijk brood te bestellen. Deze zet van Hello Fresh is opvallend. Normaal gaat het om verse producten waar je zelf een gerecht van maakt. De soepen worden echter kant en klaar geleverd. Het brood […]

Het assortiment van maaltijdboxuitvinder Hello Fresh wordt wederom een stuk groter. Het gaat nu ook mogelijk worden om luxe soepen en ambachtelijk brood te bestellen.

Deze zet van Hello Fresh is opvallend. Normaal gaat het om verse producten waar je zelf een gerecht van maakt. De soepen worden echter kant en klaar geleverd. Het brood moet je nog wel zelf afbakken, maar de soep is niet meer dan een kwestie van opwarmen. En dat is natuurlijk erg lekker wanneer je een keertje geen tijd hebt om te koken.

HelloFresh - Bospaddenstoelensoep

De combinatie van soep en brood komt als optie voor bij de maaltijdbox. Er worden geen gerechten mee vervangen. Ze kunnen alleen niet zonder een maaltijdbox worden besteld. De soep en het brood worden aan elkaar gematched. Zo passen de twee optimaal bij elkaar, maar ontvang je ook meer variatie. Zo komt de paprikasoep bijvoorbeeld met een Couronne brood en de Pomodorisoep met focaccia.

Hello Fresh rekent €4,99 voor 500ml soep+brood. Dit is goed voor 2 personen. Voor 4 personen krijg je 950ml soep en betaal je €6,99.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: