Hello Fresh Borrelbox

Hello Fresh introduceert de Borrelbox

Boodschappendozengrootgrutter Hello Fresh introduceerde deze maand weer iets nieuws. Namelijk, de borrelbox. Een add-on voor de maaltijdbox met borrelhapjes voor 2 tot 4 personen. De Borrelbox wordt dus niet stand-alone verkocht, maar altijd als onderdeel van een geselecteerde maaltijdbox. Hierin zit een selectie van delicatessen. Denk aan mooie kaasjes, gedroogde worsten. Olijven etc. Zoals ze […]

Boodschappendozengrootgrutter Hello Fresh introduceerde deze maand weer iets nieuws. Namelijk, de borrelbox. Een add-on voor de maaltijdbox met borrelhapjes voor 2 tot 4 personen.

De Borrelbox wordt dus niet stand-alone verkocht, maar altijd als onderdeel van een geselecteerde maaltijdbox. Hierin zit een selectie van delicatessen. Denk aan mooie kaasjes, gedroogde worsten. Olijven etc. Zoals ze zelf zeggen, een borrelplank voor de fijnproevers. Iedere maand verandert de inhoud van de borrelbox.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: