Have yourself a Beery, Beery Christmas!

Iedere dag een speciaalbiertje! Fantastisch, ik mis alleen nog het koelelement :)
Kerstfeest, het lijkt nog heel ver, maar vergis je niet. Met acht weekjes zitten we weer met elkander rond te tafel, uit te buiken met Mariah Carey lallend op de achtergrond. Maar tot we daar zijn moeten we nog veel nachtjes afvinken. Hoe maken we dat spannend? Natuurlijk de Beery Christmas Bierkalender!

Na de adventskalender met wijn is er nu ook eentje met bier! Want wat is er nu smakelijker om de dagen tot kerst af te wachten met elke avond een heerlijk speciaalbiertje om van te genieten?
Precies! Dat dachten wij ook! Vandaar dat we de Beery Christmas aan jullie willen “tippen”.
 
HOPT.nl zal ook dit jaar de Beery Christmas lanceren. Een Adventskalender met 24 verschillende speciaal- ofwel craft biertjes van 29 brouwerijen uit 27 landen, waarvan er 6 tot de beste top 100 van de wereld behoren. Is dat nou eens speciaal (bier) of niet?
De biertjes zelf

Het moge duidelijk zijn, het zijn allemaal speciaal- of craftbiertjes. De wereld wordt vandaag de dag overspoeld door kleine brouwerijen, dus keuze te over. De Beery Christmas biertjes zijn veelal eenmalig gebrouwen, dus je zou kunnen zeggen dat het limited editions zijn. Soms is het bier hetzelfde, maar is het label nét even anders, daar het speciaal voor de Adventskalender is gebrouwen.

De Beery zit dit jaar in een kosmisch omhulsel, hetgeen aangeeft dat het een ware ontdekkingsreis door het universum wat speciaalbier heet wordt; een smakelijke reis welke de smaakpapillen goed weet te “triggeren”. Zo nemen we de consument mee langs allerlei verschillende bierstijlen van bekende tot minder bekende bierstijlen, van Smoked Beer tot IPA, van Barley Wine tot Tripel.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: