Guillermo Del Toro ontwerpt de bruutste Tequila

Hij is al verschillende keren voor een Oscar genomineerd, maar met de nieuwe Patrón Tequila lijkt hij pas echt een meesterwerk te hebben afgeleverd. Ik heb het over een nieuw flesje Mexicaans sap ontworpen door Guillermo Del Toro. Guillermo Del Toro kennen we allemaal als regisseur van films en series als The Strain, Hellboy, Pacific […]

Hij is al verschillende keren voor een Oscar genomineerd, maar met de nieuwe Patrón Tequila lijkt hij pas echt een meesterwerk te hebben afgeleverd. Ik heb het over een nieuw flesje Mexicaans sap ontworpen door Guillermo Del Toro.

Guillermo Del Toro kennen we allemaal als regisseur van films en series als The Strain, Hellboy, Pacific Rim en The Shape of Water. Zijn specialisme? Alles dat maar een beetje duister en eng is. Liters bloed moeten er vloeien en nu… liters tequila

Regisseur Guillermo Del Toro mocht van Tequila maker Patrón een eigen fles met verpakking ontwerpen en dat is meer dan gelukt. Zo komt de añejo tequilas in een oversize doos die nog het beste getypeerd kan worden als een klein altaar.

De fles vormt het middelpunt en is gevormd naar een karkas. Ook in de doos, twee kaarsjes om te branden op het moment dat je het eerste glas aan de lippen zet.

De fles Patrón añejo tequilas bevat 750 milliliter tequila, dus genoeg voor een avondje op de redactie van JFK, mits de helft van de redactie niet meedrinkt ;-).

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: