Mañana Mañana festival

Grolsch komt met drijvende speciaalbierbar tijdens Mañana Mañana Festival

Komend weekend strijkt het Mañana Mañana festival neer in Vorden. De bossen worden omgetoverd tot festivalgebied met 7 podia. Om de ruimte beter te benutten, gaat Grolsch een drijvende speciaalbierbar opbouwen. De drijvende speciaalbierbar zal zes speciaalbieren tappen voor iedereen die net iets meer wenst dan het standaard festivalpils. Naast het tappen van de speciaalbiertjes, […]

Komend weekend strijkt het Mañana Mañana festival neer in Vorden. De bossen worden omgetoverd tot festivalgebied met 7 podia. Om de ruimte beter te benutten, gaat Grolsch een drijvende speciaalbierbar opbouwen.

De drijvende speciaalbierbar zal zes speciaalbieren tappen voor iedereen die net iets meer wenst dan het standaard festivalpils. Naast het tappen van de speciaalbiertjes, zal Grolsch ook proeverijen organiseren en daarmee een diepere laag aan het opvallende festival toevoegen.

Het Mañana Mañana festival opent op 13 juni in Vorden en gaat door tot en met 16 juni.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: