Google introduceert zeven nieuwe features voor Google Maps

Tijdens Google Search On kondigde Google zeven updates aan die de kwaliteit van zoekopdrachten in Google Maps moeten verbeteren. Daarbij ligt de focus van Google vooral op restaurants. Zo kun je binnenkort zoeken op gerecht of op specialiteit van een restaurant. Restaurants kunnen binnenkort ook digitale menukaarten uploaden naar Google. Zo kan Google beter indexeren […]

Tijdens Google Search On kondigde Google zeven updates aan die de kwaliteit van zoekopdrachten in Google Maps moeten verbeteren. Daarbij ligt de focus van Google vooral op restaurants.

Zo kun je binnenkort zoeken op gerecht of op specialiteit van een restaurant. Restaurants kunnen binnenkort ook digitale menukaarten uploaden naar Google. Zo kan Google beter indexeren wat restaurants te bieden hebben en dit op een uniforme manier aan de zoeker tonen.

Er komen ook verschillende kleine verbeteringen aan de weergave van Google Maps Live View en Google gaat veel nieuwe luchtopnamen van bekende objecten toevoegen. Met immersive view neemt Google Maps je dieper de beleving in en Google gaat laten zien hoe de sfeer in buurten is.

Niet alle features staan al op de planning voor Nederland, maar met name de updates voor restaurants is iets dat we snel verwachten te zien.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: