Solán de Cabras Pink Ribbon mineraalwater

Goed idee; Solán de Cabras Pink Ribbon mineraalwater

Ik gok dat ik namens heel veel mannen en vrouwen praat als ik zeg dat borsten toch echt geweldige dingen zijn. Dingen die we moeten behouden. En als ik daarvoor mineraalwater uit een roze fles moet drinken, dan doe ik dat. Er worden al jaren lang, enorm veel leuke campagnes rondom Pink Ribbon bedacht, die […]

Ik gok dat ik namens heel veel mannen en vrouwen praat als ik zeg dat borsten toch echt geweldige dingen zijn. Dingen die we moeten behouden. En als ik daarvoor mineraalwater uit een roze fles moet drinken, dan doe ik dat.

Er worden al jaren lang, enorm veel leuke campagnes rondom Pink Ribbon bedacht, die stichting die vrouwen steunt in de strijd tegen borstkanker. Maar het gros van die acties, richt zich ook echt op vrouwen dingen. Van een tijdschriftje, tot een handtasje. Leuk, maar als vent draag ik ook graag mijn steentje bij wanneer ik voor het winkelschap sta.

Solán de Cabras Pink Ribbon mineraalwater

Dus deze vent koopt de komende tijd mineraalwater in de knalroze Solán de Cabras Pink Ribbon mineraalwater fles. Kost nog geen euro, en daarmee draag ook ik mijn steentje bij. De Solán de Cabras Pink Ribbon mineraalwater flessen verkopen ze bij supermarkten en de Xenos.

Ojah, en het persbericht kwam nog met een heel verhaal over hoe heilzaam die waterbron van ze is. Zal wel. Wij geloven meer in de heilzame werking van Pink Ribbon!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: