Joseph Joseph Totem 2.0 in gebruik

Gemakkelijker afval scheiden met de Joseph Joseph Totem 2.0

De designers van Joseph Joseph hebben de iconische Totem afvalbak vernieuwd. Met de Joseph Joseph Totem 2.0 moet het scheiden van afval in de keuken, nog gemakkelijker worden. De grootste verandering begint met de maatvoering. Er zijn al direct twee modellen verkrijgbaar (40L en 60L) zodat je de ideale maat voor jouw keuken kunt kopen. […]

De designers van Joseph Joseph hebben de iconische Totem afvalbak vernieuwd. Met de Joseph Joseph Totem 2.0 moet het scheiden van afval in de keuken, nog gemakkelijker worden.

Joseph Joseph Totem 2.0De grootste verandering begint met de maatvoering. Er zijn al direct twee modellen verkrijgbaar (40L en 60L) zodat je de ideale maat voor jouw keuken kunt kopen. Door de compartimenten beter van elkaar te scheiden, is het nu ook gemakkelijker om deze schoon te maken. De bakken waar een zak in moet, hebben een luchtgat gekregen zodat je de zak gemakkelijker in de bak kunt hangen en in de deksel zit een luchtfilter. Deze op op basis van carbon. Dit vonden we in de Joseph Joseph Titan test echt een uitkomst.

Design is belangrijk in de keuken. Daarom komen er een rvs uitvoering, een grijze uitvoering en een zwarte uitvoering. De serie start met een prijskaartje van €249,99.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: