Nu je dit toch leest…

Eigenwijze gastblogster gezocht

Just For Koks. Dat klinkt alsof we alleen schrijven voor Chefs en Mannen. Ik zou willen dat het zo was, maar juist de moderne stoere vrouw is een fervent lezer van ons eigenwijze foodblog met ballekes. Dat vinden wij geweldig! Zelfs zo geweldig dat we graag tips, ideeën en leuke gastblogsters verwelkomen op onze site. Ben jij of ken jij dus een keukenprinses of trol, met een beetje pepers in haar… schrijfwerk, dan horen wij dit graag!

Naast een functie als eigenwijze gastblogger zoeken wij ook:

  • Fervente Food Recensent > Reis stad en land af om her en der te eten en je bevindingen te delen
  • Baardige Biersomelier > Een echte speciaalbierkenner. Schrijf en proeft met passie
  • Vinnige Vinopassionado > Een wijnkennert, die ongenuanceerd schrijft
  • Beleefde Beefhead > Een bruut die graag met grote hompen vlees werkt en deze op de BBQ bewerkt tot foto, video en tekst.
  • Pittige Pindakaasmaniak > Gewoon omdat ik eens graag zelf pindakaas zou willen maken
  • Ambitieuze Ambitiones > Lekker pittige peer of tante die zelf een goed idee heeft waardoor JFK stijgt tot ongekende hoogtesNoten van de auteurs:

    We zijn allemaal vrijwilligers, maar je komt als lid van het team gemakkelijk in aanraking met leuke, nieuwe producten. Heb je dus een passie voor food, ben je een vent (of een meid) met ballen en kun je lekker schrijven, stuur even een mailtje naar de de chef.

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.