Dille & Kamille ook in Ekoplaza

De verantwoorde supermarkten van Ekoplaza krijgen een nieuwe huurder. Dat wil zeggen, Dille & Kamille krijgt een eigen min winkel in vier Ekoplaza winkels. Het gaat om een test tussen de twee merken. Daarbij zal Dille & Kamille vooral keukenartikelen gaan aanbieden vanuit de Ekoplaza winkels. Daarbij ligt uiteraard de focus op duurzame producten. Voor […]

De verantwoorde supermarkten van Ekoplaza krijgen een nieuwe huurder. Dat wil zeggen, Dille & Kamille krijgt een eigen min winkel in vier Ekoplaza winkels.

Het gaat om een test tussen de twee merken. Daarbij zal Dille & Kamille vooral keukenartikelen gaan aanbieden vanuit de Ekoplaza winkels. Daarbij ligt uiteraard de focus op duurzame producten.

Voor beiden lijkt het een compleet nieuwe weg die ze inslaan. Dille & Kamille heeft nog niet eerder verkooppunten buiten de eigen winkels gehad. In deze test zal het aantal meters nog niet heel groot zijn. Het gaat om een Dille & Kamille meubel waarin de eigen producten staan. Een soort Sorbo schap, maar dan ogenschijnlijk verantwoorder.

Je kunt de mini Dille & Kamille vinden in de Ekoplaza filialen in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag en Tilburg.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: