De Tuin op Tafel, koken met de moestuinoogst

Zo aan het einde van de zomer zijn de tomaten rijp en de druiven lekker zoet… en de moestuin misschien al wel aardig leeg. Toch kiest Angelo Dorny deze periode om een boek neer te zetten over koken uit de eigen moestuin. Ik geef toe, ik heb geen groene vingers, dus op mij kwam het […]

Zo aan het einde van de zomer zijn de tomaten rijp en de druiven lekker zoet… en de moestuin misschien al wel aardig leeg. Toch kiest Angelo Dorny deze periode om een boek neer te zetten over koken uit de eigen moestuin.

Ik geef toe, ik heb geen groene vingers, dus op mij kwam het wat vreemd over. Tot ik de hele ondertitel las. “Koken met de moestuinoogst in 4 seizoenen”. Uitgever Manteau heeft ons het boek al digitaal laten lezen en inderdaad. Deze Vlaming trekt vier seizoenen lang van alles uit zijn moestuin. En stiekem heeft dat een leuk neveneffect. Het zijn allemaal seizoen producten. Dus wil je milieubewuster en goedkoper koken, vormt dit boek een prima leidraad. En omdat deze jongen uit Vlaanderen komt, zijn de producten rond dezelfde tijd bij ons ook rijp/in de supermarkt.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: