Click & Grow een innovatieve binnentuin voor je keuken

Een slimme plantenbak? Lees meer!

Wat dacht je van een innovatieve binnentuin voor jouw keuken?! Altijd verse producten en een prachtig gezicht?! Bij de IFA toonde Click & Grow haar nieuwste smart garden: de Click & Grow Smart Garden 9.

Dit slimme tuintje is de grootste uitvoering voor gebruik op tafel en laat je tot 9 planten tegelijk opkweken. De nieuwe Click & Grow Smart Garden 9 komt in drie verschillende kleuren. Hoewel de Click & Grow werkt met eigen ‘pods’ met zaden, is het ook mogelijk om enkel de pods te kopen en eigen planten te kweken. Dan krijg je alleen de voedingsbodem. Standaard krijg je bij de Click & Grow al pods voor basilicum, tomaten en sla. Die voedingsbodem is gebaseerd op Nasa’s Smart Soil technologie. Het materiaal is ontwikkeld om de zuurstof en voeding zo optimaal mogelijk naar de wortels van planten te leiden.

De Click & Grow Smart Garden 9 houdt zelf bij wat je kweekt en wat de behoeften zijn van de planten die je aan het kweken bent. Water, licht en voedingsstoffen worden allemaal door het systeem geregeld zodat jij als gebruiker zo min mogelijk moeite hoeft te doen. Click & Grow claimt 30% snellere groei dan normaal en 600% meer vitaminen met 95% minder water.

Onder de indruk? Yes we are!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: