Samsung Portable Slim Double Induction

CES: Overal op inductie koken met de Samsung Portable Slim Double Induction

Aan de foto te zien, lijkt Samsung een nieuwe concurrent voor het oud-Hollands gourmetten te willen introduceren. Koken op tafel, met de echt grote pannen. Ideaal voor iedereen met een wat steviger trek. En hoewel dat voor ons Hollanders misschien wat raar klinkt, zijn er vast wel culturen waar men wel gezellig rond tafel gaat […]

Aan de foto te zien, lijkt Samsung een nieuwe concurrent voor het oud-Hollands gourmetten te willen introduceren. Koken op tafel, met de echt grote pannen. Ideaal voor iedereen met een wat steviger trek.

En hoewel dat voor ons Hollanders misschien wat raar klinkt, zijn er vast wel culturen waar men wel gezellig rond tafel gaat zitten om gezamenlijk de spruitjes gaar te zien koken. Maar de echte boodschap is natuurlijk net even anders. Nu kun je wel echt overal op inductie koken. Bijvoorbeeld in de zomer, naast de BBQ. Of gewoon op kantoor als een echte die-hard je pasta salade vers bereiden. Een echt leuke tool dus voor iedereen die overal met eten bezig wil kunnen zijn.

Samsung Portable Slim Double Induction

Deze inductieplaat heeft overigens twee zones die in 9 niveaus instelbaar zijn. De twee inductiespoelen kunnen individueel worden bediend, maar ook worden gekoppeld voor echt grote pannen. Heeeyyyyy, je kunt er dus ook een mooie grillplaat op kwijt 😊

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: