Bijzonder op het terras, de Stealth Patio Theater

Af en toe ontkomen ook wij er niet aan om gewoon iets heel gaafs voor op het terras te laten zien. Ditmaal van het bedrijf Stealth. Met de Patio Theater wordt bier en voetbal een wel heel bijzondere ervaring. Hoewel het eigenlijk meer thuis hoort op ons techblog GadgetGear.nl, wilden we dit onze horecalezers niet […]

Af en toe ontkomen ook wij er niet aan om gewoon iets heel gaafs voor op het terras te laten zien. Ditmaal van het bedrijf Stealth. Met de Patio Theater wordt bier en voetbal een wel heel bijzondere ervaring.

Hoewel het eigenlijk meer thuis hoort op ons techblog GadgetGear.nl, wilden we dit onze horecalezers niet onthouden. Op de ISE in Amsterdam staat namelijk de bijzondere Patio Theater. Vermomd als ‘gewoon’ een muurtje, bevat deze enorme bak een enorm LED scherm. Zo tover je ieder terras in no-time om tot outdoor sports café…

Als onze Hollandse miljonairsclub weer eens van de huiskamerbank mag komen om echt te voetballen natuurlijk.

Er komen drie uitvoeringen van deze mega TV. Een 103″, 130″ en 155″ uitvoering met 2.1 stereo speakers of zelfs 5.1 surround speakers.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: