Atida Pure doosje

Atida Pure, gezonder leven in een Netflix model

We leven steeds ongezonder. We bewegen minder, zitten meer binnen etc. We zijn alles behalve de sterke jagers en verzamelaars waar we van afstammen. Menig lifestyle coach zweert bij supplementen. Atida gaat deze nu in een abonnementsmodel ala Netflix leveren. Het model van Atida Pure ageert tegen de potjes multivitaminen die je nu uit het […]

We leven steeds ongezonder. We bewegen minder, zitten meer binnen etc. We zijn alles behalve de sterke jagers en verzamelaars waar we van afstammen. Menig lifestyle coach zweert bij supplementen. Atida gaat deze nu in een abonnementsmodel ala Netflix leveren.

Het model van Atida Pure ageert tegen de potjes multivitaminen die je nu uit het supermarktschap trekt. Dit omdat ze niet zijn aangepast op de persoon. Bij aanvang van het Atida Pure abonnement moet de gebruiker dan ook een vragenlijst invullen. Op basis daarvan worden de supplementen aangepast op de gebruiker. Deze bestaan uit kruiden, probiotica, vitaminen en mineralen.

Adita Pure levert de supplementen in een maanddoos. Deze bevat zakjes waarin alles voor die dag is voorverpakt. Het assortiment is glutenvrij en optioneel vegetarisch.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: