Appie stapt uit Google Assistent

Ze waren er als de kippen bij om de Google Assistent te omarmen in Nederland, maar Nederlands blauwste grootgrutter is er begin deze maand alweer mee gestopt. Met de Albert Heijn skills voor Google Assistent was het mogelijk voor klanten om te zien wat de status van bestellingen was. Je kon jouw boodschappenlijstje opmaken met […]

Ze waren er als de kippen bij om de Google Assistent te omarmen in Nederland, maar Nederlands blauwste grootgrutter is er begin deze maand alweer mee gestopt.

Met de Albert Heijn skills voor Google Assistent was het mogelijk voor klanten om te zien wat de status van bestellingen was. Je kon jouw boodschappenlijstje opmaken met Google Assistent en zoeken in de recepten van Allerhande; het huismagazine van Albert Heijn. Waarom de supermarktgigant stopt met de integratie, is helaas niet bekend.

Via nu.nl.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: