Nieuwe bedrijfskleding Albert Heijn groepsfoto

Albert Heijn start nieuwe bezorgservice AH Compact

In Haarlem start Albert Heijn met haar nieuwe bezorgservice AH Compact. Via een speciale app richt de dienst zich op kleine huishoudens van één a twee personen. De nieuwe bezorgdienst opereert vanuit het Home Shop Center van Albert Heijn in Bleiswijk. Nee, dat is niet een nieuwe winkelformule, maar de naam voor distributiecentra die niet […]

In Haarlem start Albert Heijn met haar nieuwe bezorgservice AH Compact. Via een speciale app richt de dienst zich op kleine huishoudens van één a twee personen.

De nieuwe bezorgdienst opereert vanuit het Home Shop Center van Albert Heijn in Bleiswijk. Nee, dat is niet een nieuwe winkelformule, maar de naam voor distributiecentra die niet zijn neergezet voor winkelbevoorrading, maar voor het uitleveren van bestellingen aan huishoudens. Daarvan heeft Albert Heijn er nu zeven. Als de dient succesvol blijkt, wordt hij ook buiten Haarlem uitgerold.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: