Albert Heijn in het ziekenhuis

Wie weleens in een ziekenhuis moet zijn, loopt binnenkort de kans Albert Heijn tegen het lijf te lopen. ’S Lands blauwste grootgrutter gaat met haar AH to Go de ziekenhuizen in, en dat niet alleen. Ook kantoren en universiteiten krijgen een AH to Go. De Appie is van plan in de komende jaren 15 AH […]

Wie weleens in een ziekenhuis moet zijn, loopt binnenkort de kans Albert Heijn tegen het lijf te lopen. ’S Lands blauwste grootgrutter gaat met haar AH to Go de ziekenhuizen in, en dat niet alleen. Ook kantoren en universiteiten krijgen een AH to Go.

De Appie is van plan in de komende jaren 15 AH to Go winkels op deze locaties te gaan openen. Hiervoor werkt de keten samen met cateraar Albron. De eerste staat op de campus van de Universiteit Tilburg.

Albert Heijn heeft ondertussen ook een samenwerking aangekondigd met BP. Waar de Esso en Texaco tankstations massaal zijn voorzien van Spar filialen, gaan BP stations ook van AH to Go filialen worden voorzien.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: