1 April Foodgrappen 2019

Gisteren zag je al een briljante 1 april grap van Sodastream. Vandaag hebben we een hele lijst voor je. Jawel, heel wat food- en non-foodmerken hebben echt hun best gedaan. HyperX Limited Edition gamers headset We trappen af met misschien wel één van de slechtste 1 aprilgrappen voor foodies. HyperX, het grote merk voor gaming […]

Gisteren zag je al een briljante 1 april grap van Sodastream. Vandaag hebben we een hele lijst voor je. Jawel, heel wat food- en non-foodmerken hebben echt hun best gedaan.

HyperX Limited Edition gamers headset

We trappen af met misschien wel één van de slechtste 1 aprilgrappen voor foodies. HyperX, het grote merk voor gaming accessoires, zou hebben samengewerkt met Cup Noodles. Op basis van de samenwerking zou een speciale headset voor gamers zijn ontwikkeld.

Remia Patat Saus

Remia lijkt een brandingprobleem te hebben. De Nederlanders snappen de fritessaus niet. Daarom introduceert het merk nu de Patat Saus.

New York Pizza’s 3D printer

Waarom je pizza laten bereiden door een mens? New York Pizza laat je nu pizza’s 3D printen.

Plofkraak bij de FEBO

Ook de FEBO doet mee. Wie heeft de dader van de plofkraak gespot?

Aldi’s Schulten Frau

Wie kent ze niet, de Schulten Brau halve liters van de Aldi. Gisteren werd een nieuw biertje voor de vrouw gepresenteerd. De Schulten Frau. Een biertje dat smaakt naar prosecco en chololade.

Lidl Frikandelspread Speciaal

Bij de Lidl pakken ze het iets leuker aan. Daar introduceerden ze gisteren de Lidl Frikandelspread Speciaal. Met curry en niet met ketchup.

Chocomel Bruisballen

Lekker bijbruinen in een bad van Chocomel? Influencer Fred van Leer demonstreert het nieuwste Chocomel product.

Waterijs zonder caloriën van Bar-Le-Duc

Bar-le-duc is natuurlijk een beetje een grap van zichzelf. Water uir dezelfde bron waar vanuit h et Utrechts waterleidingbedrijf haar water haalt. Maar het merk is succesvol met haar waterflesjes. En deze zomer zou het ook de supermarkten gaan bestormen met haar 0-calorie waterijs.

Kruidnoten, ze liggen er gwoon al

Supermarktketen Hoogvliet promoot haar Gwoon paaseitjes door reclame te maken voor Gwoon pepernoten.

HEMA Dierenpark

Afgelopen weekend liepen we in Ouwehands en viel het al op. Bij de snackcounter waren broodjes HEMA rookworst te koop. Niet vreemd, want de eigenaar van het dierenpark is ook de eigenaar van de HEMA. En daarom is het tijd het park te hernoemen en de horeca volledig aan te passen.

McDonalds Milshake Saus

Kennelijk dippen ze in de UK hun frietjes graag in de milkshakes van McDonalds. Reden voor de fastfoodketen om met een eigen milkshake saus te komen.

Google Files

Ooké, de bestanden app van Google klinkt misschien niet echt als een ‘food’ dingetje, maar wat als jouw milkshake over jouw smartphone is gelopen? Dan wil je die schoonmaken. Google Files heeft hiervoor een speciale cleaner functie.

Van 1 aprilgrap naar echt product, Licor 43 Boer’n Yoghurt

Vorig jaar was het nog een 1 april grap, maar inmiddels is hij echt te koop. De Boer’n Yoghurt met Licor 43 erin.

Statiegeld op het velletje

Bij Huls hebben ze iets nieuws om met milieu te sparen. Tegenwoordig moet je 25 cent statiegeld betalen over het velletje van de worst. Die 25 cent krijg je terug wanneer je het velletje schoon en heel inlevert.

Nachtijs automaat van Di Fiorentina’s

Kleine ondernemers kunnen er ook wat van. Waarom snachts alleen pizza of friet eten? Bij Di Fiorentina’s kun je ook ’s nachts een ijsje pakken.

PornHub Baterade

‘S werelds bekendste website voor armsporten heeft zelf een nieuw drankje ontwikkeld. Baterade is gemaakt om letterlijk alle vloeistoffen in het lichaam weer aan te vullen.

Durex Mala Hot Pot

Durex speelt al jaren met smaakjes in haar condooms. De nieuwe toevoeging zou de Mala Hot Pot zijn. Een smaakje dat wat extra hitte brengt 😉

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: